Over ons

Het ontstaan van De Verzekerings Specialist

De Verzekerings Specialist (D.V.S.) is op 3 oktober 1995 opgericht.

René Boumans is de eigenaar en tevens adviseur binnen het bedrijf. René is in het bezit van een M.E.A.O diploma en het vakdiploma Assurantie B. Daarnaast volgt René regelmatig cursussen om op de hoogte te blijven van de juiste vakkennis. René heeft in de afgelopen jaren de nodige ervaring opgebouwd op het gebied van schadeverzekeringen voor de particuliere markt en uiteraard  voor de zakelijke markt.

Carolina Boumans zorgt voor de administratieve afhandelingen binnen het bedrijf.

Bij D.V.S. kunt u terecht voor alle adviezen op het gebied van schadeverzekeringen ( zoals inboedel-,aansprakelijkheid- en autoverzekeringen, informatie en het afsluiten van levensverzekeringen, alle schadeverzekeringen voor de klein zakelijke markt ( MKB ), financieringen voor particulieren en bedrijven.

Ook op het gebied van levensverzekeringen, pensioenverzekeringen en hypotheken kunt u terecht bij D.V.S. René heeft de benodigde kennis en ervaring om een juist advies te geven aan zijn klanten. René  is Erkend Hypotheekadviseur en voldoet aan de voorgeschreven normen voortvloeiend vanuit de W.F.T. ( Wet Financieel Toezicht ) zoals deze gelden voor financiële dienstverleners die zich toeleggen op met name hypotheken en levensverzekeringen.

D.V.S. is een zeer gedreven, deskundig en klantgericht bedrijf. Wij hopen dat wij onze expertise voor u mogen inzetten om samen met u tot een passende oplossing te komen. Wij nemen u graag het werk en alle rompslomp uit handen op het gebied van verzekeringen en hypotheken maar ook voor advies op sparen en lenen.

Ons kantoor is geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur. Afspraken vinden op afspraak plaats overdag en desgewenst ’s-avonds.

Wij zijn gevestigd aan de Zambezilaan 220 te Purmerend en u kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 0299-474933 of 06-54608138.

Graag tot ziens!!!

Stel ons gerust uw vraag