Kantoor met computers

Computerverzekering

Uw computers uitstekend verzekerd tegen schade door brand, diefstal en beschadiging. Scherpe premie en deskundige begeleiding bij schade.

Vraag offerte aan

Computerverzekering: meer dan alleen een pc verzekering

Een computerverzekering is onmisbaar voor uw bedrijf. Uw apparatuur is immers essentieel voor veel van uw bedrijfsprocessen. Diefstal of schade door bijvoorbeeld kortsluiting hebben daarom direct grote gevolgen voor uw bedrijfsvoering. Maar met een goede verzekering kunt u na zo’n voorval snel weer verder.

In geval van schade vergoedt de computerverzekering schade aan uw apparatuur én de standaard geïnstalleerde software. De pc verzekering is uit te breiden met extra dekkingen voor bijvoorbeeld schade aan uw netwerk, (data)reconstructiekosten en maatwerksoftware. Dat maakt deze elektronicaverzekering een complete en uitgebreide elektronicaverzekering.

Computerverzekering: offerte op maat

U kunt ervoor kiezen om de huur van tijdelijke apparatuur mee te verzekeren. Erg handig als er in uw bedrijf bijvoorbeeld veel administratieve processen spelen. Voor een offerte op maat bespreken wij uw situatie graag vrijblijvend met u door. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak.

Voordelen van de computerverzekering

  • Dekking van uw computers, standaard geïnstalleerde software en randapparatuur.
  • Extra dekkingen voor onder andere datareconstructie en maatwerksoftware.
  • Scherpe premie en uitstekende voorwaarden.
  • Extra: neem uw computerverzekering op in het totaalpakket bedrijfsverzekeringen en profiteer van extra premievoordeel.

Vragen over uw computerverzekering? Mail ons of bel voor persoonlijk advies: 0299 - 474 933.

Bundel uw bedrijfsverzekeringen

Uw computerverzekering kunt u opnemen in ons flexibele pakket bedrijfsverzekeringen. Dit levert u extra premiekorting op en alle polissen sluiten naadloos op elkaar aan.

Meer informatie

Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze vergelijkingskaarten.

Stel ons gerust uw vraag